Waar staan we voor

Getting the job done!

 

Aan de ene kant ondersteunen we al vijftien jaar gerenommeerde bedrijven en publieke en private instellingen met het oplossen van kennis- en capaciteitsvraagstukken. Aan de andere kant biedt FINANCIEEL INTERIM zelfstandige consultants uitdagende opdrachten en de mogelijkheid zich continu verder te ontwikkelen.
Door voor beide partijen aantrekkelijke oplossingen en uitdagingen te bieden, is FINANCIEEL INTERIM in staat de juiste match te maken. Het creëren van meerwaarde is het resultaat voor onze opdrachtgevers en de drijfveer van onze consultants.

Missie

FINANCIEEL INTERIM levert door middel van gekwalificeerde consultants tijdelijke kennis- en capaciteitsoplossingen op het gebied van Finance and Administration.

Kernwaarden

Resultaatgericht: onze consultants zijn gefocust op resultaat, getting the job done! altijd met een goede balans tussen denken en doen.

Kennis: onze consultants hebben jarenlange ervaring in een groot aantal branches. Daarnaast zijn het specialisten binnen hun vakgebied.

Snelheid: FINANCIEEL INTERIM streeft naar snelheid, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Binnen een à twee werkdagen stellen zij een passende consultant aan u voor.

Passie: bij FINANCIEEL INTERIM werken mensen met hart voor het vak en de klant. Mensen met een drive, humor en passie. Passie komt van binnenuit en moet in al de eerste kennismaking blijken.

Transparantie: aangezien wij maatschappelijk verantwoord willen ondernemen, is transparantie voor ons van groot belang. Ook de heldere kostenopbouw voor opdrachtgevers en de keuze uit verschillende beloningsmodellen voor consultants sluiten aan bij deze manier van werken. FINANCIEEL INTERIM hecht bovendien veel waarde aan duidelijkheid; goed en slecht nieuws wordt gecommuniceerd en besproken.