Proposities

U heeft behoefte aan kennis op financieel gebied? Aan die behoefte kan FINANCIEEL INTERIM op verschillende manieren voldoen. Afhankelijk van uw vraag en behoefte bieden wij kennis in verschillende vormen.

Detachering

Onze financieel consultants zijn gemotiveerd, hoogopgeleid, flexibel en initiatiefrijk. Zij overtreffen vaak de verwachtingen van onze opdrachtgevers door verder te kijken dan de grenzen van de opdracht. Wilt u snel een goede, tijdelijke medewerker inpassen in uw organisatie? U zoekt een tijdelijke medewerker voor een project, het wegwerken van achterstand of het tijdelijk invullen van een vast dienstverband? FINANCIEEL INTERIM BV heeft in huis wat u zoekt!

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker? Ook dan is FINANCIEEL INTERIM uw partner. Wij gaan gericht op zoek naar de kandidaat die bij uw organisatie pas en selecteren potentiele kandidaten voor u. Daarbij gaan wij uiterst zorgvuldig te werk en verzorgen het complete traject van a tot z. Zo komt u alleen voor positieve verrassingen te staan.